corona
De Mooiste Reizen .nl

CORONAVIRUS

Uiteraard staat bij ons het welzijn van onze klanten voorop. Wij houden de informatie omtrent het coronavirus (COVID-19) dan ook nauwlettend in de gaten zodat wij u indien nodig kunnen helpen en informeren.

Wanneer u uw reis bij ons hebt geboekt dan kunt u voor advies, informatie, vragen m.b.t. omboeken of kosteloos annuleren, etc. uiteraard contact opnemen.


Aangezien de informatie over het coronavirus dagelijks wordt aangepast, verwijzen wij u voor de meest up-to-date informatie naar de websites van de officiële instanties:


Ministerie van Buitenlandze Zaken Reisadvies


Ministerie van Buitenlandze Zaken Q&A per land


ANVR(Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen)


RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)

Verbond van Verzekeraars


IATA Travelcenter (maatregelen per land ter beperking van verspreiding van het coronavirus)


Wat betekent de huidige situatie voor uw geplande reis?

Wanneer u de komende weken naar een bestemming afreist waarvoor een negatief reisadvies geldt voor alle reizen (rood reisadvies) of alle behalve essentiële reizen (oranje reisadvies), neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Gezondheidsscreening
Diverse landen nemen op dit moment maatregelen ter beperking van de verspreiding van het coronavirus. Reizigers die op reis gaan kunnen hiermee geconfronteerd worden. Op de website IATA Travelcenter worden per land de actuele maatregelen vermeld. Veel landen hanteren momenteel aangescherpte procedures bij aankomst en vertrek (bijvoorbeeld op luchthavens). Reizigers moeten zich aan deze procedures houden en relevante preventieve maatregelen nemen om het risico te verminderen.


Cruises
Om de uitbraak te beheersen hebben veel rederijen inschepingshavens aangepast en routes gewijzigd of zelfs geannuleerd. De rederij en wij zullen u hierover informeren.


Verzekering
Het is van groot belang dat u goed verzekerd op reis gaat. Wij adviseren u dan ook te allen tijde een goede reisverzekering af te sluiten. Informeer bij uw verzekering of de gevolgen van het coronavirus op de uitvoering van de reis (en eventueel daaruit voortvloeiende kosten) gedekt worden.


Kunt u kosteloos omboeken of annuleren?

Wanneer het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies (rood) afgeeft voor een bepaalde bestemming is het (in de meeste gevallen) mogelijk uw reis kosteloos om te boeken, uit te stellen of te annuleren.
Wanneer er geen negatief reisadvies geldt, kunnen in principe alle reizen doorgaan. Wilt u in dit geval toch uw vakantie vanwege het coronavirus annuleren of omboeken dan zijn de reguliere voorwaarden van kracht en eventuele kosten komen dan voor eigen rekening.
Wanneer later alsnog een negatief reisadvies voor deze bestemming en reisperiode wordt afgegeven, is het helaas niet mogelijk deze kosten met terugwerkende kracht te verhalen op de reisorganisatie.


LET OP!
Bij het aanpassen van het reisadvies houdt het Ministerie van Buitenlandse Zaken vooral rekening met gezondheidsrisico’s en dus niet met het feit of er al dan niet bezienswaardigheden en openbare gelegenheden worden gesloten. Helaas kunt u hier wel mee te maken krijgen tijdens een vakantie. Neem voor informatie contact met ons op.


U gaat pas over een tijdje op reis maar wat als op uw bestemming tegen die tijd het coronavirus heerst?

Wij begrijpen heel goed dat u zich wellicht zorgen maakt over een eventuele uitbraak van het coronavirus op uw vakantiebestemming. Helaas weten ook wij niet hoe het virus zich zal ontwikkelen en wat de impact is op de vakantiebestemmingen. Wij houden de officiële berichtgeving en ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten.


Vraagt u zich af of het wel verstandig is op dit moment een vakantie te boeken?

Veel aanbieders begrijpen dat u wellicht twijfelt over het al dan niet boeken van een reis. Om u hierin tegemoet te komen hanteren veel aanbieders voor nieuwe boekingen soepele annuleringsvoorwaarden. Aarzel niet hierover contact met ons op te nemen.

De Mooiste Reizen .nl

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan de reis die u nooit meer zult vergeten.


DE MOOISTE REIZEN .nl
Reizen om vast te houden!

demooistereizen.nl,door Hélène Personal Travel (KvK 51254832), is 'powered by' The Travel Club Reisbureau BV.

Wij zijn aangesloten bij
ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en lid van IATA. 

Klik hier voor onze voorwaarden 

Neem vrijblijvend contact met ons op:


Email  :   info@demooistereizen.nl

Phone :  +31 (0)13 4683698

© Copyright De Mooiste Reizen.nl
KAJOKI Creative All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren